Cursuri la Scoala de cosmetica, cu ce difera fata de alte unitati de profil

Dr. Manuela Ravescu, medic dermatolog

O cariera de succes incepe la Scoala de cosmetica Dr. Manuela Ravescu. O baza teoretica solida si o practica realizata cu responsabilitate, utilizand produse de calitate si cele mai noi aparate din domeniu sunt ceea ce ai nevoie pentru un debut promitator in aceasta meserie. Nu in ultimul rand, la finalul cursurilor, primesti certificatul de calificare, necesar pentru a profesa. Cu ce difera aceste cursuri la Scoala de Cosmetica comparativ cu alte unitati similare, aflati din acest articol.

Atunci cand iei decizia de a te specializa in cosmetica este necesar sa analizezi foarte atent optiunile, precum si ofertele educationale. Un curs de cosmetica trebuie sa iti ofere pregatirea necesara si documentele legale pentru a profesa in legalitate. Tocmai de aceea trebuie sa iei in considerare sa urmezi aceste cursuri la scoala de cosmetica.

Cursuri la scoala de cosmetica: de ce sa ne alegi

Scoala de Cosmetica Dr. Manuela Ravescu este o scoala cu traditie in domeniu. Am pregatit zeci de grupe de succes si suntem o carte de vizita pentru fiecare dintre elevele noastre. Nu de putine ori am primit atat aprecierea angajatorilor, cat si felicitarile clientilor care au fost multumiti de serviciile oferite de cele care au urmat cursuri la scoala de cosmetica.

cursuri la scoala de cosmetica

Partea teoretica pe care o inveti la cursul de cosmetica

Principalele avantaje ale cursurilor pe care le oferim sunt reprezentate de:

  • Programa este creata de medici specialisti in dematologie si medicina anti-ageing;
  • Este singura scoala fondata si condusa de un medic dermatolog, Dr. Manuela Ravescu.
  • Programa este una complexa comparativ cu standardul ocupational pentru meseria de cosmetician, dar si comparativ cu cea practicata de alte scoli de cosmetica.
  • Programa este actualizata si imbunatatita cu fiecare aparitie in domeniu.

Cursuri la scoala de cosmetica: cum suntem organizati

Grupele noastre au cel mult 16 cursanti, astfel incat grupele sa nu fie supraincarcate. Fiecare cursant poate astfel sa realizeze partea practica aferenta fiecarui curs teoretic si sa beneficieze de supraveghere. Instructorii nostri au diferite pregatiri si competente: medic dermatolog, medic pentru cursurile de anatomie, cosmeticiene si make-up artisti pentru teorie si practica, fiziokinetoterapeut pentru training-ul pe aparatura corporala, managerul unei firme de distributie produse si aparatura pentru partea de marketing, vanzari si promovare in cosmetica, specialist in eticheta si protocol, specialist in marketing.

Partea practica a cursurilor

Partea practica este realizata cu produse profesionale puse la dispozitia cursantelor. Ele nu trebuie sa aduca de acasa, nu este limitata cantitatea, asa ca folosesc cat este necesar. In plus, cursantele au posibilitatea achizitionarii produselor profesionale Bruno Vassari la un pret special, chiar si dupa finalizarea cursurilor.

cele mai bune cursuri de cosmetica

Practica pentru modulul de Remodelare Corporala se face atat in cadrul scolii, cat si la partenerii nostri, cu aparate de ultima generatie, sub supravegherea trainerilor specializati. Dezvoltarea profesionala continua prin cursurile de specializare, astfel incat cosmeticienele sa fie la curent cu noutatile de pe piata. Cursul de cosmetica cuprinde si o parte de marketing si management, dar si informatii despre eticheta si etica profesionala in salon.

De ce sa nu urmezi cursurile noastre

Suntem pasionati de cosmetica si de frumos. Suntem gata sa impartasim toate cunostintele noastre si sa te ajutam sa pasesti cu dreptul in aceasta meserie. Credem ca onestitatea, profesionalismul, seriozitatea si implicarea sunt absolut necesare pentru a practica aceasta meserie. Daca tu nu crezi asta, ar fi bine sa reflectezi mai mult cu privire la o cariera in domeniu.

Consideram ca succesul nu vine usor. El se obtine prin multa munca si implicare. Noi va punem la dispozitie tot ceea ce aveti nevoie pentru a atinge succesul in domeniu, insa munca si implicarea trebuie sa vina din partea voastra.

Update | Cosmetica in pandemie

Pentru ca avem grija sa te protejam atat pe tine, eleva noastra, cat si pe noi, trainerii Scolii de Cosmetica Dr. Manuela Ravescu, in pandemie organizam grupe cu un numar restrans de participanti, pentru partea practica. Mai exact, cursatele noastre se impart in doua grupuri mai mici si exerseaza folosindu-se reciproc pe post de model.

Poti afla mai multe despre Cursul de Cosmetica Premium si te poti inscrie la urmatoarea grupa de succes chiar acum, aici. Vrei sa afli ce poti face dupa ce termini cursul de cosmetica, citeste despre povestile fostelor noastre eleve in Eleve de succes in cosmetica: Jeaninne Andrei sau Eleve de Succes: Miriam Stancel.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest